Ro  Hu  En

Home Contact

Referinţe

Creditanstalt

A - Vienna       3600 m²

Gold Medal Interclima 1995


Despre noi

PROMAX Engineering SRL este reprezentantul firmei CLINA în România. Sediul nostru se află în Miercurea Ciuc (jud. Harghita) în zona cea mai friguroasă a ţării. În clădirea sediului nostru (clădire model) funcţionează sistemul de ţevi capilare CLINA din anul 2008. Sistemul este deosebit de eficient din punct de vedere al consumului de energie şi asigură condiţii de confort de înaltă clasă. Vă invităm să vizitaţi sediul nostru şi să Vă convingeţi de excelentele calităţi ale sistemului CLINA!

Firma noastră se ocupă de proiectarea instalaţiilor de mai mult de 15 ani. Avem multe lucrări de referinţă atât în ţară căt şi în străinătate, avem mulţi clienţi mulţumiţi şi în general în cursul procesului de proiectare –dar mai ales după punerea în funcţiune ale instalaţiilor proiectate de noi- clienţii noştri devin prietenii noştri.

Cum putem realiza acest succes? Prin colaborarea cu cele mai renumite firme de instalaţii şi cu cei mai mari furnizori de soluţii tehnice din Europa. Sediul central CLINA din Berlin şi întreaga lor echipă de ingineri proiectanţi ne stau la dispoziţie în vederea alegerii celor mai eficiente soluţii în proiectele noastre.

Manual de Instalaţii ed. 2

Tehnica Instalaţiilor nr. 2-2009

Tehnica Instalaţiilor nr. 10-2009

Tehnica instalattilor nr. 11-2009

Tehnica instalatiilor nr. 3 - 2015© 2016 Promax Engineering